Rento trooppinen paratiisisaari Gilin saarilla lähellä Lombokia!

Sanctum Gili Trawangan sukelluskeskus sijaitsee trooppisen kauniilla Gili Trawangan -saarella (lyhyesti Gili T) Lombokin läheisyydessä vain reilun 2 tunnin pikavenematkan päässä Balilta. Sanctum Gili T:n sukelluskeskuksen yhteydessä on neljä juuri remontoitua huonetta, uima-allas, rantaravintola sekä baari nimeltä ”Kippis bar”. Keskuksellamme pyörivät päivittäin erilaiset sukelluskurssit kuten sukelluksen perus-, jatko-, pelastus- ja divemaster- ja sukelluskouluttajakurssit. Vene lähtee sukelluskohteille 3-4 kertaa päivässä sovitusti. Muistathan, että voit halutessasi voit yhdistää lomaasi sekä Gili Trawaganin että Nusa Penidan.

Merivesi on todella lämmintä, noin 26–29 -asteista. Gili Trawangan on paratiisi, jonka kaunis rantahiekka, kilpikonnien pesät ja upeat sukelluspuitteet lumoavat. Gili T:n riutoilla elämä on runsasta ja siellä voit myös kohdata riuttahaita. Virrat Gilillä ovat maltillisia ja sukelluskohteista löytyy runsaasti kohteita vasta-alkajista kokeneempiin sukeltajiin. Gili T:llä voit myös tehdä yö- ja hylkysukelluksia.

Saarella ei ole autoja tai mopoja, vaan matka taittuu saarella kävellen, pyörällä tai vaikka hevoskärryllä. Saaren ympäri polkee alle tunnissa eli saari on sopivan pienikokoinen. Gili T:llä on Gilin saarista eniten hotelleja, ravintoloita, kauppoja, kylpylöitä ja rantabileitä. Gili Trawangan on siis myös enemmän juhlimista lomallaan haluavan toivekohde.

Muistathan, että voit halutessasi voit yhdistää lomaasi sekä Gili Trawaganin että Nusa Penidan.

Gili Trawanganin monipuoliset sukelluskohteet

Gili T:n lähistöllä on useita sukelluskohteita, joista löytyy kohteita niin vasta-alkajille ja rentoa menoa hakeville sukeltajille, mutta myös kokeneemmille sukeltajille ja tekniikkasukelluksen. Siellä voit myös tehdä yö- ja hylkysukelluksiakin. Gili Trawanganilla on loistavat olosuhteet vihreiden- ja karettikilpikonnien kanssa sukeltamiseen ja snorklaukseen. Yhdellä sukelluksella voit kohdata yli kymmenenkin suloista kilpikonnaa kerralla!

Lue lisää

Gili Trawanganin tiimin esittely

Read more